Το Survivor νίκησε τη Μπαρτσελόνα

Οι Ισπανοί νίκησαν την Παρί, αλλά όχι και το reality show

Με ποσοστό 36,4% στο σύνολο, το ριάλιτι του Σκάι κέρδισε τον αγώνα της τηλεθέασης – Ένα «φτωχό» 16,4% για την επική ανατροπή των Ισπανών στο Champions League

Σήμερα είναι η μέρα της Μπαρτσελόνα. Ολοι μιλούν για την μαγική ανατροπή της ισπανικής ομάδας και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παρακολούθησαν εκατομμύρια φίλαθλοι ανά τον κόσμο.

Κι όμως για ένα ακόμη βράδυ ακόμη και με αυτή την ομάδα απέναντί του το Survivor κατάφερε να στεφθεί απόλυτος θριαμβευτής σημειώνοντας 49,7% ποσοστό τηλεθέασης στο 15 – 44 και 36,4% στο σύνολο. Από την άλλη ο θρίαμβος της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν με το απίστευτο σκορ 6 – 1 που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ έφτασε το 14,7% στο 15 – 44 και το 16,4% στο σύνολο. Η μόνη “ζημιά” για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν η αποδυνάμωση του ανδρικού κοινού και η ενίσχυση του γυναικείου.

Για παράδειγμα το δυνατό σημείο στο ποδόσφαιρο ήταν το ανδρικό κοινό ηλικίας 15 – 24 που το παρακολούθησε σε ποσοστό 37,8% ενώ για το “Survivor” οι γυναίκες 15 – 24 που έφτασαν σε μέσο όρο το 70,5%.

Σχετικά άρθρα