Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη (videos)

Συντετριμμένοι οι γιοι και η κόρη του

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 76 ετών, άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, απόγευμα της Τρίτης (6/6), έπειτα από νοσηλεία του στο Σωτηρία. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πέθανε από ανακοπή καρδιάς, που του προκάλεσε το βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα από το οποίο έπασχε.

 

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Γ’ Νεκροταφείο. Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά οι γιοι και η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, που ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος και καλλιτέχνης δεν είναι πια στη ζωή.

Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, τα αγαπημένα του πρόσωπα για να τον αποχαιρετήσουν και η οικογένειά του είχε ετοιμάσει για εκείνον έναν μεγαλοπρεπέστατο αποχαιρετισμό εξίσου λαμπερό με τη ζωή του.

 

Σημειώνεται ότι τρεις ημέρες πριν πεθάνει ο τραγουδιστής, ο ίδιος είχε κοινοποιήσει μία χιουμοριστική φωτογραφία στο Facebook, η οποία έγραφε: «Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν πως ήταν βασιλιάς».

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα