Το Twitter αναδιοργανώνεται

Yπό την ηγεσία νέου CEO

Το Twitter αναφέρει σε μια αναφορά προς στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ότι πρόκειται να αναδιοργανωθεί, σε μια προσπάθεια να «αυξήσει την υπευθυνότητα, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά του».

Η εταιρεία λέει ότι « θα αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας της σε Γενική Διαχείριση για τα τμήματα Καταναλωτών, Εσόδων και Τεχνολογίας, των οποίων θα ηγούνται οι Kayvon Beykpour, Bruce Falck και Nick Caldwell». Οι παραπάνω «θα καθοδηγούν τις βασικές ομάδες μηχανικής , διαχείρισης προϊόντων, σχεδιασμού και έρευνας.”

Οι τωρινοί επικεφαλής Μηχανικής, Σχεδιασμού και Έρευνας, Michael Montano και Dantley Davis, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, θα αποχωρήσουν από την εταιρεία, αλλά θα παραμείνουν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2022 «για να υπάρχει μια πιο ομαλή μετάβαση».

Η ανακοίνωση ακολούθησε την παραίτηση του συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, ο οποίος ανήγγειλε ότι αφήνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και θα αντικατασταθεί από τον Parag Agrawal. Ο Dorsey σχεδιάζει επίσης να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Twitter το 2022.

Το κοινωνικό δίκτυο αναφέρει ότι «η Lindsey Iannucci θα είναι επίσης μέλος της διοικητικής ομάδας, ως Επικεφαλής Επιτελείου και Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων για να υποστηρίξει τον κ. Agrawal στις νέες δραστηριότητας της εταιρείας».

Σχετικά άρθρα