Τον δάγκωσε καρχαρίας και εκείνος…

…επέστρεψε τον σκότωσε και τον έφαγε

Ο 28χρονος Allen Engelman, ψαράς από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία όταν έκανε σερφ ανοιχτά των ακτών του νησιού Singer. Από την επίθεση «γλίτωσε» με μόνο 15 ράμματα – αν αναλογιστεί κανείς ότι θα μπορούσε να αποβεί και μοιραία η «συνάντηση».

Ο νεαρός όμως, αντί να μακαρίζει τη τύχη του, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και επέστρεψε την επόμενη ημέρα, έχοντας μαζί τον 5χρονο γιο του, όπου και κατάφερε να ψαρέψει τον εν λόγω καρχαρία. Ακολούθως, τον μετέφερε στο σπίτι του όπου τον έκοψε σε φιλέτα και τον έφαγε.

Ο Engelman πιστεύει ότι έπιασε τον ίδιο καρχαρία που του είχε επιτεθεί, καθώς όπως είπε και στο Sun Sentinel, τον αναγνώρισε από κάποια σημάδια στο πτερύγιο. «Έφτασα πολύ κοντά του, μου άρπαξε το δεξί χέρι και ταυτόχρονα πάλευα να απελευθερωθώ. Βρισκόμουν πάνω στη σανίδα του σερφ όταν τελικά με άφησε», δήλωσε ο 28χρονος. «Τώρα που τον έχω πιάσει, τον έχω φιλετάρει και θα τον καταναλώνω».

 

 

Σχετικά άρθρα

Νεκρός Έλληνας στο Ντονετσκ!

Ενας έλληνας πολίτης, 49 ετών, ο οποίος καταγόταν από το χωριό Ραζντόλναγε του Ντονέτσκ, σκοτώθηκε την Τετάρτη από πυρά κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της αυτοανακηρυχθείσας «Λαϊκης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», που έχει αποσχισθεί ενόπλως από την Ουκρανία. Οπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πληροφορίες για τον θάνατό του είναι μέχρι στιγμής λιγοστές, αλλά έχουν […]