Τον ξάφρισαν με… μαϊμού κηδεία!

Απίστευτο περιστατικό στην Σαμοθράκη!

Όχι μόνο δεν πήγε στο κακό το μυαλό ενός ηλικιωμένου όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε κλαίγοντας στο σπίτι του στη Σαμοθράκη και του ανήγγειλε ότι είναι η κόρη φίλης του που μόλις είχε αποβιώσει, αλλά αντίθετα προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει οικονομικά με τα… έξοδα της κηδείας!

Η άγνωστη δράστιδα ανέφερε στον ανυποψίαστο 82χρονο ότι έχει ανάγκη από μετρητά για την κηδεία της μητέρας της και του ζήτησε να παραδώσει 2.300 ευρώ σε έναν υπάλληλο του γραφείου τελετών που θα έστελνε εκείνη στο σπίτι του, λέγοντας ότι θα του τα επέστρεφε άμεσα. Μάλιστα, του ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού για να τα καταθέσει!

Ο ηλικιωμένος δεν υποψιάστηκε ότι έπεφτε στα δίχτυα απατεώνων, καθώς στενοχωρήθηκε για τον υποτιθέμενο χαμό της φίλης του! Έτσι, όταν έφτασε στο σπίτι του στο νησί ένας άγνωστος, του παρέδωσε τα χρήματα και εκείνος έσπευσε να εξαφανιστεί. Πέρασαν πολλές ώρες, ώσπου να μάθει ο 82χρονος ότι η φίλη του ήταν… ολοζώντανη και να καταγγείλει την εξαπάτησή του στους αστυνομικούς, οι έρευνες των οποίων για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα