Τον έστησε στο ραντεβού 10 ολόκληρες μέρες!

Την περίμενε στο ίδιο σημείο και κατέρρευσε (pic)

Ερωτοχτυπημένος με Κινέζα ένας Ολλανδός πέταξε έως την Κίνα για να την συναντήσει στο αεροδρόμιο, όπου υποτίθεται ότι θα τον περίμενε, όμως αυτή τον έστησε, αναγκάζοντάς τον να την περιμένει για 10 ολόκληρες μέρες.

Ο 41χρονος Alexander Pieter Cirk κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εξαντλημένος από το αεροδρόμιο του Changsha στην Κίνα, αφού για δέκα μέρες περίμενε το διαδικτυακό του φλερτ, που παρέμενε άφαντο.

Ο Ολλανδός και τις 10 μέρες περίμενε την Zhang στο terminal του αεροδρομίου ώσπου κατέρρευσε από εξάντληση. Η 26χρονη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού, όμως ο 41χρονος Ολλανδός αρνιόταν να φύγει…

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται ο Alexander πώς “έλιωσε” να περιμένει την Zhang. Αν δεν είχε καταρρεύσει από εξάντληση θα την περίμενε ακόμα.

Σύμφωνα με το CCTV News, η Zhang παραδέχτηκε την διαδικτυακή τους γνωριμία όμως όπως είπε “μετά από μία ρομαντική αρχή”, ο Alexander άρχισε να γίνεται απότομος. “Μου είπε ότι θα έρθει στην Κίνα αλλά νόμιζα ότι έκανε πλάκα όταν μου έδειξε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα”, σημείωσε η 26χρονη.

Ο Alexander επιστρέφει στην Ολλανδία, όμως η Zhang δηλώνει ότι θέλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέσης τους και να συνεχίσουν να επικοινωνούν μόλις αναρρώσει πλήρως.

kinezarantevou

Σχετικά άρθρα