”Τον ουρανό με τ’ άστρα” θα δουν οι Θεσσαλονικείς

Στη Νέα Παραλία

Τι γνωρίζετε για τις τροχιές γύρω από την γη; Τι γνωρίζετε για τους δορυφόρους; Όταν διαβάζετε για διαστημικά λεωφορεία ο νους σας πάει στον ΟΑΣΘ;

Για να τα ξεκαθαρίσετε όλα αυτά και για να μπορέσετε να παρατηρήσετε τον ουρανό με τ΄άστρα, ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας και οι Φίλοι της Νέας Παραλίας διοργανώνουν μία βραδιά αστρονομίας στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών.

Έμπειροι Φίλοι της Αστρονομίας θα μας μιλήσουν για τις τροχιές γύρω από τη γη, τους δορυφόρους και τα διαστημικά λεωφορεία.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα με την βοήθεια των Φίλων της Αστρονομίας να παρατηρήσουν από τα εγκατεστημένα τηλεσκόπια τον ουρανό και τ΄άστρα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 – Ώρα 21:00

Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών (Στάση Σχολή Τυφλών).

πηγή: thestival.gr/

Σχετικά άρθρα

Όταν σου πετάνε τραπέζια,πρέπει να σεβαστείς! (video)

Το τραπέζι στο οποίο καθόταν πέταξε στην πίστα ένας από τους θαμώνες του κέντρου όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος. Όπως ήταν φυσικό, ο Αντώνης Ρέμος διέκοψε το τραγούδι και απευθύνθηκε στον θαμώνα: «Επειδή σε σέβομαι δεν σου λέω κακίες. Θα σου έλεγα μεγάλη κακία. Αλλά μην το ξανακάνεις. Άμα δεν αντέχεις μην το πίνεις», είπε […]