Τον σκότωσε το μικρόφωνο του!

Ο τραγουδιστής ενός γνωστού συγκροτήματος από την Αργεντινή πέθανε επάνω στη σκηνή, την ημέρα της παρουσίασης του πρώτου άλμπουμ της μπάντας, εξαιτίας ηλεκτροπληξίας που υπέστη από το μικρόφωνό του.

Ο Agustin Briolini δέχτηκε ηλεκτρικό σοκ στο κεφάλι, την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή ενός θεάτρου στην πόλη Villa Carlos Paz, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και κινήθηκε προς το μικρόφωνό του για να ξεκινήσει η συναυλία και τότε συνέβη το δυστύχημα.

Τα σωστικά συνεργεία που κλήθηκαν στο σημείο προσπάθησαν επί μία ώρα να επαναφέρουν στη ζωή τον 21χρονο, όμως λίγο μετά ανακοινώθηκε ο θάνατός του από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Electrifying Performance As Live Mic Leaves Singer Dead

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά άρθρα

Βέβηλη Δήμαρχος με τακούνια στην Τουρκία!

Στο στόχαστρο χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η δήμαρχος του Γκαζιαντέπ στην Τουρκία, επειδή τόλμησε πατήσει με τα τακούνια της πάνω σε ένα αρχαίο μωσαϊκό! Φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και στις οποίες απεικονιζόταν η κυρία Fatma Sahin -από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP)- και το επιτελείο της να […]