Τότε ήξεραν τον Μαρινάκη;

Έκθετη η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια να πείσει πως δεν έχει σχέσεις με τον διωκόμενο επιχειρηματία!

Η ηγεσία της ΝΔ προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει ότι δεν έχει σχέσεις με τον εμπλεκόμενο σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών Βαγγέλη Μαρινάκη, την προδίδει όμως το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν της.

Οι προσπάθειες που καταβάλλουν τις τελευταίες ημέρες στο Μοσχάτο πέφτουν διαρκώς στο κενό, με τη ΝΔ να δέχεται πλέον και «φίλια» πυρά από το σαμαρικό σάιτ antinews.gr το οποίο επαναφέρει στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν τις αν μη τι άλλο καλές σχέσεις της ΝΔ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει το antinews.gr, είναι γνωστό ότι «όταν η Ντόρα Μπακογιάννη βρισκόταν στο πόστο της υπουργού Εξωτερικών, πηγαινοερχόταν στο γραφείο της μια ολόκληρη στρατιά (άνω των πενήντα) υπαλλήλων, συμβούλων, κ.ο.κ., πολλοί εκ των οποίων ήταν συγγενείς, και πάντως στην απόλυτη πλειοψηφία τους άσχετοι με τη διπλωματία και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει μάλιστα ότι σε ταξίδι της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2006 συμμετείχαν στην αποστολή συγγενικά της πρόσωπα, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έφερε την ιδιότητα του «συμβούλου» της (adviser).

ΠΗΓΗ: koutipandoras

Σχετικά άρθρα