Τότε πέφτει το σήμα του MEGA

Η ανακοίνωση της Digea

Το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου θα διακοπεί οριστικά η εκπομπή σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, όπως ανακοίνωσε η DIGEA.

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για το MEGA.

Και σήμερα η DIGEA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αναφέροντας:

«Διακοπή μετάδοσης σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Σχετικά άρθρα

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Καρβέλα στο Star Academy

Ήταν το Live της χρονιάς. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Star Academy του περασμένου σαββάτου, δεν το μετάνιωσαν, καθώς είχαμε πολλά χρόνια (από την εποχή του Fame Story και της Άσπας Τσίνα) να παρακολουθήσουμε τέτοιο μαλλιοτράβηγμα στον αέρα. Η κόντρα του Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα οδήγησε ως γνωστόν στην απομάκρυνση του […]