Του έκοψε το δάκτυλο για… δυο ευρώ!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό περιστατικό!

Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή, όπως και πρωτοδίκως, καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, απορριπτόμενου του αιτήματός του, για αναγνώριση ελαφρυντικών, ένας 40χρονος, κάτοικος Καρπάθου, που κρίθηκε ένοχος πρόκλησης σωματικής βλάβης σε 62χρονο συντοπίτη και συνάδελφό του, σε σωματείο φορτοεκφορτωτών.

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε μόνιμη αναπηρία στον 62χρονο, κόβοντάς του τον δείκτη από το αριστερό του χέρι με τα δόντια του, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για την τύχη δύο ευρώ από φιλοδωρήματα!

Ο ίδιος, όπως ανέφερε χθες στην αγόρευσή του ο συνήγορός του κ. Μηνάς Τσέρκης, που τον εκπροσώπησε δια πληρεξουσίου στη δίκη, διατείνεται ότι ο λόγος της συμπλοκής του με το θύμα ήταν διότι εθίχθη η τιμή και η υπόληψή του.

Ο 62χρονος, που υποστήριξε αρχικά, ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση και δεν σκόπευε να του κόψει το δάκτυλο αλλά ήταν κάτι που έγινε πάνω στον καβγά, χθες ενώπιον του δικαστηρίου τόνισε ότι θέλει να κριθεί αθώος.

«Να τα βρεί από τον Θεό ή από αλλού εγώ δεν θέλω να καταδικαστεί» είπε, ενημερώνοντας ότι έχει παραιτηθεί της αγωγής, που του άσκησε και τονίζοντας ότι δεν θέλει να επαναφέρει στην μνήμη του τα όσα θλιβερά είχαν συμβεί.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικά άρθρα

Οι Κου Κλουξ Κλαν ανοίγει τις πόρτες της!

Η νέα ομάδα της Κου Κλουξ Κλαν, που ήταν διαβόητη για τη ρατσιστική βία, θα είναι ανοιχτή και για τους μαύρους, ανθρώπους ισπανικής καταγωγής, Εβραίους και ομοφυλόφιλους αρκεί, σύμφωνα με τον ιδρυτή John Abarr, να φορούν λευκές στολές και να επιδοθούν σε παράξενα τελετουργικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει συμπληρώσει τα […]