Τούμπα: Αστυνομικοί ανακάλυψαν εργαστήριο κάνναβης (pic)

Ο χώρος ενοικιάζεται από 38χρονο άντρα

Σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης είχε μετατρέψει το σπίτι που ενοικίαζε στην περιοχή της Τούμπας, 38χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για απόπειρα διάρρηξης σε διαμέρισμα της Τούμπας, εντόπισαν στον εσωτερικό χώρο δενδρύλλια κάνναβης. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο χώρος ενοικιάζεται από 38χρονο άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα στην περιοχή του Ευόσμου και συνελήφθη, καθώς κατείχε στην εκεί πατρική του οικία:

-2 μικροδέματα κάνναβης σε φούντα

-Χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και

-κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Στην οικία που ενοικίαζε στην περιοχή της Τούμπας και χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών (καβάντζα), κατείχε:

-πλήρη εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενο από συστήματα εξαερισμού, φωτισμού και λίπανσης,

-220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα,

-37 δενδρύλλια κάνναβης,

-40 φυτά κάνναβης,

-25 αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης και

-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

Επιπρόσθετα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τρείς Αλβανούς για την καταγγελθείσα απόπειρα διάρρηξης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

kannavi.jpg

kannavi1.jpg

kannavi2.jpg

Σχετικά άρθρα