Τουρκία: Δημοσιογράφος χαστούκισε τεχνικό on air (video)

Απίστευτο περιστατικό στη γειτονική χώρα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά από ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης όταν ο δημοσιογράφος του Haber Turk, Μουχαρέμ Σαρικαγιά, έριξε χαστούκι σε τεχνικό την ώρα που έπαιρνε live συνέντευξη από τη δήμαρχο της πόλης Γκαζιαντέπ.

Ο τεχνικός δέχθηκε επίθεση από τον δημοσιογράφο την ώρα που προσπαθούσε να του φτιάξει τον ήχο στο ακουστικό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

Το συμβάν καταδίκασε η Ένωση Δημοσιογράφων της Τουρκίας και σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Καταδικάζουμε την άσχημη ενέργεια του δημοσιογράφου Μουχαρέμ Σαρίκαγια κατά του τεχνικού ήχου Αχμέτ Ντεμίρ. Αναμένουμε από τον Σαρίκαγια μία συγγνώμη».

Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, ωστόσο, ο τεχνικός επιμένει ότι θα προχωρήσει σε μήνυση.

Το βίντεο με το χαστούκι δεν άργησε να γίνει viral με τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν τον αποκλεισμό του δημοσιογράφου από το επάγγελμα. Το τουρκικό κανάλι, τελικά, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο.

 

Σχετικά άρθρα

Η Σουηδία αναγνωρίζει την Παλαιστίνη!

Η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας ανακοίνωσε πως η κυβέρνησή της αναγνωρίζει και επίσήμως με διάταγμα το Κράτος της Παλαιστίνης και γίνεται έτσι η πρώτη δυτική χώρα της ΕΕ που λαμβάνει αυτή την απόφαση. Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς χαιρέτισε ως «θαρραλέα και ιστορική» την αναγνώριση και κάλεσε όσες χώρες δεν το έχουν κάνει να ακολουθήσουν […]