Τούρκος χτύπησε 23χρονη (video)

Επειδή φορούσε… σορτς

Η νεαρή νοσοκόμα επέστρεφε με λεωφορείο από την δουλειά της στο σπίτι όταν δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από άγνωστο άνδρα που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο

Η 23χρονη νοσοκόμα Ayşegül Terzi από την Κωνσταντινούπολη κατήγγειλε στην αστυνομία και στα τοπικά μέσα ότι στις 12 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα του Κουρμπάν Μπαϊράμ, της θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων, δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από άγνωστο άνδρα μέσα στο λεωφορείο καθώς επέστρεφε από την δουλειά στο σπίτι της.

Η κοπέλα, όπως ανέφερε φορούσε σορτς και ξαφνικά είδε έναν επιβάτη από το πίσω μέρος του λεωφορείου να κατευθύνεται προς το μέρος της. Ο άνδρας, μεγαλόσωμος και γύρω στα 35, σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος, την χτύπησε στο πρόσωπο και άρχισε να την βρίζει. Η Terzi φορούσε ακουστικά αλλά μια άλλη επιβάτης της είπε ότι ο άγνωστος άνδρας φώναζε: «Όσοι φορούν σορτς πρέπει να πεθάνουν, είσαι ένας διάβολος».

Το παράπονο της νεαρής νοσοκόμας είναι ότι παρόλο που το λεωφορείο ήταν γεμάτο μόνο τρεις άνδρες έτρεξαν να την βοηθήσουν και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η 23χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο οδηγός του οχήματος αρνήθηκε να την πάει στο νοσοκομείο ή στο αστυνομικό τμήμα, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ωραίος τίτλος “Τούρκος κτύπησε 23χρονη”. Τσιμπάς, ανοίγεις το άρθρο και βλέπεις ότι το συμβάν έγινε στην Τουρκία.
    Σαν να λέγαμε “Σαλονικιός κτύπησε 23χρονη” και το συμβάν να είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Comments are closed.