Τοξικός καπνός στο Λονδίνο!

Άγνωστα ακόμη τα αίτια της διαρροής

Τοξικός καπνός κι όχι αέριο διέρρευσε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου. Πολλοί άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, δεκάδες πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του τοξικού καπνού περιθάλπονται από την υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών του Λονδίνου που έσπευσε στο Υδάτινο Κέντρο του Ολυμπιακού Πάρκου «Βασίλισσα Ελισάβετ», ανακοίνωσε η υπηρεσία.

Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10.00 GMT (12.00 ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης (23.03.2022) και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών που βρίσκονται επί τόπου. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα αριθμός ανθρώπων με αναπνευστικές δυσκολίες που περιθάλπονται από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου».

Η υπηρεσία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοίνωσε ότι πολλές μονάδες έσπευσαν στο σημείο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες από το Twitter πολλά ασθενοφόρα βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις της πισίνας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό αφορά τη διαρροή τοξικού καπνού. «Ανταποκριθήκαμε στο περιστατικό, με αρκετές δυνάμεις στο σημείο», ανέφερε η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Τα αίτια της διαρροής τοξικού καπνού παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Σχετικά άρθρα