Τραμπουκισμοί σε παράσταση λόγω… Μαρινάκη (vid+pic)

Νέα διάσταση στη… δημοκρατία του τόπου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «200 χρόνια δανεικά». Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που εργάζεται στον όμιλο Μαρινάκη, όρμηξε στη σκηνή μαζί με μπράβους και επιχείρησε να διακόψει την παράσταση μόλις ο Ζαραλίκος σατίρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση, η Σταμάτη ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη και γι’ αυτό δε λέει τίποτα στην παράσταση για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Ο δημοφιλής κωμικός διατήρησε στο ακέραιο την ψυχραιμία του ενώ άξια αναφοράς ήταν και η αντίδραση των θεατών καθώς αρκετοί ανέβηκαν στη σκηνή, μπήκαν «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο και τελικά έδιωξαν τη Σταμάτη και τους μπράβους από το θέατρο.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε μια ανάρτηση στο twitter και σχολίασε όλα όσα έγιναν με το δηκτικό «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια»

 

Σχετικά άρθρα