Τραγικό δυστύχημα στη Λαμία

Ο πατέρας του 27χρονου είχε επίσης σκοτωθεί σε πολύνεκρο τροχαίο

Τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 9.00 στη Λαμία, ύστερα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Η τραγική ειρωνεία; Ο πατέρας του 27χρονου στρατιωτικού με τη μηχανή, είχε χάσει τη ζωή του επίσης σε τροχαίο, σε ένα πολύνεκρο δυστύχημα στα Καμένα Βούρλα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην είσοδο της πόλης της Λαμίας, λίγο μετά τον καινούργιο ανισόπεδο κόμβο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, τα δύο οχήματα ήταν στην ίδια λωρίδα, η οποία οδηγούσε σε ένα τυφλό σημείο, καθώς εκεί υπάρχει ένα μεγάλο βύθισμα. Κάτω ακόμα από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά, ενώ ακολούθησε και έκρηξη.

Το αποτέλεσμα τραγικό, ένας 27χρονος νεαρός στρατιωτικός και ένας 58χρονος πατέρας και ιδιοκτήτης συνεργείου έχασαν την ζωή τους ακαριαία. Συγκλονισμένοι οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη το δυστύχημα και χάθηκαν έτσι άδικα δύο ζωές.

Ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργος Μανανάς, μόλις πρόσφατα είχε αγοράσει την μοτοσυκλέτα του, μια μεγάλου κυβισμού Africa Twin και του άρεσε να κάνει βόλτες. Δεν περίμενε κανείς ότι μοίρα είχε αποφασίσει η χθεσινή του βόλτα να είναι και η τελευταία, καθώς στο ύψος της επιχείρησης Ριζάκος μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας θα έχανε τη ζωή του έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Σχετικά άρθρα