Τραγικό τέλος του νικητή στο ελληνοτουρκικό Survivor

Έχασε άδοξα τη ζωή του…

Πριν από λίγες εβδομάδες, εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την «μάχη» που δόθηκε στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Τρεις μήνες μετά την έναρξη του reality παιχνιδιού, «Μαχητές» και «Διάσημοι» ήρθαν αντιμέτωποι με τους Τούρκους survivors και διεκδίκησαν τη νίκη του επάθλου χωρίς να τα καταφέρουν.

Μια δεκαετία πριν, το ελληνοτουρκικό Survivor με παρουσιαστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali -προβλήθηκε τη σεζόν 2006-2007- σημείωνε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Πίσω από το ελληνοτουρκικό Survivor του τότε, κρύβεται μια τραγική ιστορία που το σημάδεψε και άφησε πικρή γεύση σε όσους συμμετείχαν. Αυτή του νικητή του που έχασε τη ζωή του άδοξα.

Νικητής του ελληνοτουρκικού Survivor είχε αναδειχθεί ο Derya Durmuşlar (αντίπαλός του ο δικός μας Αμφικράτης Ζαχαριάδης), λαμβάνοντας το έπαθλο των 250.000 ευρώ. Με τα χρήματα του επάθλου ο Ντεριά αγόρασε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πέντε χρόνια μετά τη νίκη του, ο Ντεριά χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή που είχε αγοράσει.

Πριν από λίγους μήνες, με αφορμή την έναρξη του Survivor στον ΣΚΑΙ, o Selim Sabah, διαγωνιζόμενος του ελληνοτουρκικού Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town μίλησε για τον νικητή του παιχνιδιού που έχασε τη ζωή του. Ο Selim Sabah δήλωσε: «Το 2011 ο Derya πέθανε με τη μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μου λείπει κάθε μέρα. Ο Θεός ας τον αναπαύσει. Ποτέ δε θα ξεχάσω τις στιγμές μας. Θυμάμαι που ο Derya μου έδινε από το φαγητό του ακόμα και όταν πεινούσε. Αυτό ποτέ δεν θα το ξεχάσω».

Σχετικά άρθρα