Τρελά ποσοστά στη Θεσσαλονίκη ο Λεβέντης!

Τέταρτο κόμμα η Ένωση Κεντρώων

Απόλυτα κερδισμένος των σημερινών εκλογών φαίνεται να είναι ο Βασίλης Λεβέντης, με τα ποσοστά του στη Θεσσαλονίκη να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα και η Ένωση Κεντρώων να αναδεικνύεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσμαστα, σε τέταρτη δύναμη, ενώ σύμφωνα με το ΥΠΕΣ να κερδίζει έως τώρα 9 έδρες στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, στην Α’ Θεσσαλονίκης μέχρι τώρα συγκεντρώνει 6,77 % με τη διαφορά του από την τρίτη Χρυσή Αυγή να είναι στο 0,5%, ενώ στη Β’ Θεσσαλονίκης μέχρι στιγμής φτάνει το 6,05 % δυο μονάδες κάτω από τη Χρυσή Αυγή.

Νωρίτερα, μετά την ανακοίνωση των exit poll στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν με τα στελέχη να είναι εμφανώς συγκινημένα (θυμηθείτε εδώ).

Σχετικά άρθρα

Στάση εργασίας στα ΜΜΕ 09:00-12:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχει στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Η στάση εργασίας σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά […]

Αν ο Πούτιν ήταν… σκύλος

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θα έβρισκε τον «σωσία» του και μάλιστα στο πρόσωπο ενός… σκύλου. Κι όμως, η ομοιότητα του σκύλου που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία με τον κ. Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική για αυτό και το εν λόγω θέμα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο […]