Τρελά ποσοστά στη Θεσσαλονίκη ο Λεβέντης!

Τέταρτο κόμμα η Ένωση Κεντρώων

Απόλυτα κερδισμένος των σημερινών εκλογών φαίνεται να είναι ο Βασίλης Λεβέντης, με τα ποσοστά του στη Θεσσαλονίκη να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα και η Ένωση Κεντρώων να αναδεικνύεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσμαστα, σε τέταρτη δύναμη, ενώ σύμφωνα με το ΥΠΕΣ να κερδίζει έως τώρα 9 έδρες στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, στην Α’ Θεσσαλονίκης μέχρι τώρα συγκεντρώνει 6,77 % με τη διαφορά του από την τρίτη Χρυσή Αυγή να είναι στο 0,5%, ενώ στη Β’ Θεσσαλονίκης μέχρι στιγμής φτάνει το 6,05 % δυο μονάδες κάτω από τη Χρυσή Αυγή.

Νωρίτερα, μετά την ανακοίνωση των exit poll στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν με τα στελέχη να είναι εμφανώς συγκινημένα (θυμηθείτε εδώ).

Σχετικά άρθρα

Νεκρός 49χρονος στον Ημιμαραθώνιο!

Την τελευταία του πνοή άφησε κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης ένας 49χρονος δρομέας. Ο άτυχος άνδρας, “έσβησε” από ανακοπή καρδιάς, στο 15ο χιλιόμετρο της διαδρομής, πλησίον του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης . Ο γιατρός του αγώνα έσπευσε άμεσα στο σημείο, όμως οι προσπάθειες να κρατήσει το δρομέα στη ζωή απέβησαν άκαρπες.Ο 49χρονος […]