Τρελάθηκε ο Τραμπ

Ξοδεύει 24 εκατ. δολ. για να αλλάξει δύο… ψυγεία στο προεδρικό αεροσκάφος

Με το αστρονομικό ποσό των 24 εκατ. δολαρίων το «Air Force One» θα αποκτήσει δύο νέα υπερσύγχρονα συστήματα ψύξης τροφίμων ώστε ο πρόεδρος Τραμπ να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ικανοποιεί τις πιο τρελές απαιτήσεις του.

Η αντικατάσταση αφορά μάλιστα μόλις τους δύο από τους 5 «καταψύκτες» που διαθέτει το προεδρικό αεροσκάφος του Τραμπ, οι οποίοι έχουν χωρητικότητα 3.000 γευμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Δηλαδή, μία ποσότητα φαγητού ικανή να ταΐσει τον Αμερικανό πρόεδρο και 50 από τους πιο κοντινούς του φίλους, τρεις φορές την ημέρα, για τρεις εβδομάδες.

Το ποσό των 24 εκατ. δολαρίων ακούγεται -και είναι- τόσο μεγάλο που ακόμα και η ίδια η Boeing αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Είναι μάλιστα ίσο σχεδόν με τα χρήματα που κοστίζει η διαμονή του Τραμπ στο Mar-a-Lago για οκτώ σαββατοκύριακα. Ή το ποσό που απαιτείται για την ασφάλεια του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη για περίπου δύο μήνες.

Σχετικά άρθρα

Νεκρός Έλληνας στο Ντονετσκ!

Ενας έλληνας πολίτης, 49 ετών, ο οποίος καταγόταν από το χωριό Ραζντόλναγε του Ντονέτσκ, σκοτώθηκε την Τετάρτη από πυρά κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της αυτοανακηρυχθείσας «Λαϊκης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», που έχει αποσχισθεί ενόπλως από την Ουκρανία. Οπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πληροφορίες για τον θάνατό του είναι μέχρι στιγμής λιγοστές, αλλά έχουν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.