Τρία μοντέλα Galaxy S10 πήραν πιστοποίηση

Σιγά σιγά έρχεται η νέα ναυαρχίδα της Samsung

Εδώ και καιρό οι φήμες που αφορούν το Galaxy S10 αναφέρουν πως το επετειακό μοντέλο της Samsung θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέλα, κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την πιστοποίηση τριών μοντέλων από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής στην Κίνα.

Τα νέα Galaxy S10 παίρνουν την πρώτη πιστοποίηση στην Κίνα και έχουν τους κωδικούς SM-G9700, SM-G9730 και SM-G9750, με το “0” στο τέλος κάθε κωδικής ονομασίας να δείχνει πως είναι οι συσκευές που προορίζονται για την αγορά της Κίνας, χωρίς να αναφέρεται η παραμικρή λεπτομέρεια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής, παρά μόνο η κωδική ονομασία που θα έχουν οι επόμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν μέχρι σήμερα, τα μοντέλα SM-G970 και SM-G973 θα έχουν οθόνη 5.8 ιντσών, με αυτήν του SM-G970 να είναι επίπεδη αντί για κυρτή όπως του SM-G973. Τα μοντέλα SM-G970 και SM-G973 θα είναι εφοδιασμένα με κύρια διπλή κάμερα και μονή selfie, ενώ το μοντέλο SM-G975 θα έχει τριπλή κύρια κάμερα και διπλή selfie, με την οθόνη του να έχει μέγεθος 6.44 ιντσών η οποία θα είναι κυρτή στις άκρες.

Τέλος, μένει να δούμε τι ετοιμάζει η Samsung για τις ναυαρχίδες του νέου έτους ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια έκδοση του Galaxy S10 που θα υποστηρίζει τη σύνδεση στα 5G δίκτυα, η οποία θα πωλείται στις Η.Π.Α και στη Νότιο Κορέα μιας και ειδικά σε αυτές τις αγορές, τα 5G θα ξεκινήσουν να γίνονται σταδιακά διαθέσιμα στις αρχές του 2019.

Σχετικά άρθρα