Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας: Αποκάλυψη!

Και τρίτο αυτοκίνητο στο σημείο τη στιγμή της τραγωδίας

Σοκαρισμένος απο όσα αντίκρισε τα πρώτα λεπτά μετα την τραγωδία στο Ύπατο Θηβών δηλώνει ο Κώστας Ξυραφάκης, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο και τράβηξε με το κινητό του τις πρώτες εικόνες απο το πολύνεκρο δυστύχημα.

Ο κ. Ξυραφάκης αποκαλύπτει στο Newsit πως απο τα κομμάτια των δυο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν προκλήθηκε ζημιά και σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε την Porsche με αποτέλεσμα να σπάσει η μάσκα του προφυλακτήρα.

“Με το που πήγα εκει, είχε σταματήσει ενα ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στην εθνική οδό, οχι στο πάρκινγκ στο δρόμο πάνω. Αυτό απο κάποιο αντικείμενο όπως περνούσε τον βρήκε απο κάτω και του ξήλωσε τη μάσκα”, λέει ο κ. Ξυραφάκης και περιγράφει οτι η μηχανή της Porsche ειχε εκτοξευθεί σε απόσταση 300 μέτρων απο το σημείο της σύγκρουσης!

Ο κ. Ξυραφάκης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, είχε βάρδια σε εργοστάσιο της περιοχής και μολις αντιλήφθηκε τους καπνούς έσπευσε στο πάρκινγκ και είδε ο,τι είχε απομείνει απο τη φονική σύγκρουση που προκάλεσε το θάνατο των 4 ανθρώπων. “Έσβηναν τη φωτιά απο το σταθμευμένο όχημα με τα πτώματα μέσα. Μάζευαν κομμάτια απο το πτώμα του συνοδηγού της Porsche. Είδα για λίγο και τον πατέρα. Ηταν τρελαμένος”, λέει ο κ. Ξυραφάκης και επισημαίνει οτι το αυτοκίνητο της οικογένειας του Υπάτιου Πατμάνογλου ηταν κομμένο σε δυο κομμάτια με απόσταση 10 μέτρων.

Παράλληλα, τονίζει πως μέσα στον πανικό που επικρατούσε μετα το δυστύχημα άκουσε οτι η Porsche έτρεχε με ταχύτητα τουλάχιστον 230 χμ και τα ελαστικά της ήταν απο το 2006. “Άκουσα απο πολλά άτομα για 230 ταχύτητα και κάποιος είπε για λάστιχα του 2006. Αυτά ακούστηκαν εκεί”.

Σχετικά άρθρα