Τροχαίο Παντελίδη: Νέα περίεργα γεγονότα!

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη ξυλοκοπήθηκε πριν καταθέσει!

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, που είχε καταγράψει στο κινητό του τις πρώτες στιγμές της πρόσκρουσης, ξυλοκοπήθηκε πριν καταθέσει στις Αρχές και ο ίδιος συνδέει τα δύο γεγονότα. Οι κλήσεις που σβήστηκαν από το κινητό του τραγουδιστή.

Το μυστήριο με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και τι τελικά είχε συμβεί εκείνο το μοιραίο πρωινό, όταν και ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του, ακόμη δεν έχει λυθεί καθώς διάφορα περιστατικά μπλοκάρουν τη ροή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία αναφέρει πως το πόρισμα της Mercedes για τα όσα βρήκαν οι πραγματογνώμονες της εταιρείας στο τζιπ του Παντελίδη, έχει φτάσει στην Ελλάδα ωστόσο η έλλειψη μεταφραστών (το πόρισμα είναι γραμμένο στα γερμανικά) «πάγωσε» τη διαδικασία και έτσι η δικογραφία έχει μείνει πίσω.

Παράλληλα, ένα περιστατικό που συνέβη με αυτόπτη μάρτυρα προτού καταθέσει στις Αρχές φέρνει νέα ερωτήματα. Συγκεκριμένα η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε αίτημα στην Τροχαία Ελληνικού προκειμένου ο μάρτυρας, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να μιλήσει στις αρμόδιες Αρχές, ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστο.

Ο μάρτυρας μετά τον ξυλοδαρμό του έχει υποστεί σοκ και πλέον διστάζει να καταθέσει, καθώς πιστεύει πως η επίθεση που δέχθηκε συνδέεται με την πρόθεσή του να δώσει νέα στοιχεία για το τροχαίο.

Μυστήριο υπάρχει όμως και με το κινητό του Παντελή. Όλες οι κλήσεις, εισερχόμενες και εξερχόμενες, είχαν σβηστεί από το κινητό του, το οποίο και παραδόθηκε στην οικογένειά του έξι ώρες μετά το ατύχημα.

Μέσω ειδικών η οικογένεια Παντελίδη προσπάθησε να επαναφέρει τα αρχεία των κλήσεων που είχαν σβηστεί, δίχως επιτυχία με αποτέλεσμα να ζητήσουν από την Αστυνομία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σχετικά άρθρα