“Τρομακτική χώρα η Ελλάδα”

Επίθεση του Κάμερον κατά της χώρας μας

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον είπε σε σημερινές του δηλώσεις ότι όσοι πολίτες της χώρας του θέλουν «πολιτικές συγκινήσεις», ίσως πρέπει να μετακομίσουν στην Ελλάδα, προσθέτοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν βρίσκει τη χώρα συναρπαστική αλλά τρομακτική.

Απαντώντας στις έντονες κριτικές για την προεκλογική του εκστρατεία η οποία εστιάζει κυρίως στην οικονομική πλευρά, ο Βρετανός ηγέτης αποφάσισες να χρησιμοποιήσει το παράδειγμα της Ελλάδας, ώστε να πείσει για τα επιχειρήματά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, στην ομιλία του που έλαβε χώρα σήμερα στο Γέοβιλ του Σόμερσετ, ο Κάμερον επεσήμανε ότι τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την οικονομία και την ασφάλεια της Βρετανίας.

Αναφορικά με τις κριτικές για την έλλειψη «πάθους» στην εκστρατεία του, τόνισε ότι οι πολιτικές που φέρνουν περισσότερες δουλειές, περισσότερα σπίτια, περισσότερες επιχειρήσεις και βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι οι πιο συναρπαστικές.

«Αν θέλετε πολιτικό θέατρο, να πάτε στο Χόλιγουντ. Αν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις ίσως θα μπορούσατε να πάτε στην Ελλάδα. Απ’ ότι ακούω, είναι μια συναρπαστική χώρα. Εγώ πάλι δεν νομίζω πως είναι συναρπαστική, αλλά τρομακτική,» είπε ο Κάμερον και πρόσθεσε: «Η οικονομία δεν είναι μόνο γραφήματα και αριθμοί, είναι να έχουν οι άνθρωποι δουλειές και μισθούς».

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Το μήνυμα που θέλει να περάσει αυτός ο gay στους συμπατριώτες του είναι: ‘να φχαριστάτε τ’ αφεντικά σας όσο έχετε δουλειά και μισθό και μη ζητάτε τίποτε περισσότερο’. Ο κύριος αυτός έχει πει κι άλλα φοβερά για την Ελλάδα. Πχ. το να πάρει
    μέτρα για να εμποδίσει τους Έλληνες να μετοικήσουν στη Βρεττανία σε
    περίπτωση Grexit. Η κυβέρνηση θα πρέπει να τον χαρακτηρίσει ‘persona non grata’ και να κάνει ειδική διαφημιστική καμπάνια στη Βρετανία εκμεταλλευόμενη αυτή τη δήλωση. Φαντάζομαι μια αφίσα με μια όμορφη εικόνα από νησιά με παρέες που διασκεδάζουν δίπλα στη θάλασσα κλπ. και δίπλα το κείμενο να λέει κάτι όπως: ‘βρείτε τι το τρομακτικό υπάρχει σ’ αυτή την εικόνα και κερδίστε δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα!’

Comments are closed.