Τρόμος στη Μελβούρνη!

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Πανικός επικράτησε στην οδό Φίλντερς στη Μελβούρνη, όταν ένα λευκό SUV έπεσε πάνω σε πεζούς, τραυματίζοντας τουλάχιστον 13 άτομα, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Από την πλευρά τους τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 16 τραυματίες, ωστόσο επίσημα οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι έχουν μεταφέρει 13 ανθρώπους σε νοσοκομεία, ενώ άλλοι δύο δέχονται τις πρώτες βοήθειες επί τόπου.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 16:40 το απόγευμα (τοπική ώρα), όταν οι πεζοί κινούνταν προς και από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

«Η αστυνομία παρακολουθεί επί του παρόντος ένα περιστατικό στην οδό Φλίντερς ανάμεσα στους δρόμους Ελισάβετ και Σουάνστον, όπου ένα όχημα έπεσε σε πολλούς πεζούς. Ο οδηγός συνελήφθη. Ο αριθμός των τραυματισμένων δεν είναι γνωστός σε αυτό το στάδιο», ανέφεραν νωρίτερα οι Αρχές.

«Ακούσαμε ένα θόρυβο και είδαμε αυτό το λευκό αυτοκίνητο να παρασύρει τους πάντες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

«Το μόνο που τον φρέναρε ήταν τα σώματα των ανθρώπων πάνω στα οποία έπεσε» είπε ένας δεύτερος μάρτυρας για το περιστατικό που συνέβη σε μια διασταύρωση.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος, ωστόσο τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει ζητήσει από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα