Τρόμος στο Λονδίνο

Επίθεση-σοκ με μαχαίρι στην αγγλική πρωτεύουσα

Ένα ακόμη άτομο προστέθηκε στη μακρά λίστα των νεκρών από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο. Η Μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο Νότιο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη Samos Road, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Το νέο αυτό τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένας 17χρονος λεξω από τον σταθμό του μετρό Clapham South και δύο 24ωρα μετά τον θάνατο, επίσης από μαχαίρι, ενός 15χρονου, κοντά σε εστιατόριο στο Bellingham.

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της τελευταίας επίθεσης και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο όλες οι υποθέσεις να συνδέονται, καθώς συνέβησαν σε μία αρκετά κοντινή ακτίνα. Ένα ακόμη στοιχείο που ενδεχομένως να συνδέει τις τρεις δολοφονικές επιθέσεις, είναι το γεγονός ότι για καμία δεν έχει βρεθεί ή συλληφθεί κάποιος ύποπτος.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Το παιδί… θαύμα!

Ο Evan είναι μόλις 9 χρονών, ωστόσο, οι τραπεζικές του καταθέσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτές άλλων παιδιών της ηλικίας του. Ο ίδιος, έχει καταφέρει και κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Πώς; Πολύ απλό… ανοίγοντας και σχολιάζοντας διάφορα παιχνίδια. Ο Evan έχει δημιουργήσει το EvanTube το οποίο διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές […]