Τρόμος στον αέρα! Πτήση προσγειώθηκε μετά από 16 ώρες

Έσβησε ο ένας από τους δύο κινητήρες

Πανικός επικράτησε στην πτήση 295 της American Airlines από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες όταν έσβησε ένας από τους κινητήρες του αεροπλάνου. Η πτήση 5 ωρών κράτησε τελικά 16 μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροπλάνο.

“Ακούστηκε ένας θόρυβος και στη συνέχεια μας είπαν ότι έσβησε ένας από τους κινητήρες και έπρεπε να προσγειωθούμε στο Τέξας”, δήλωσε η επιβάτης Evelyn Albert. Το αεροπλάνο με 186 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα αρχικά κατευθύνθηκε στο Lubbok, στο Τέξας, λόγω μηχανικού προβλήματος.

Άλλος επιβάτης, που καθόταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δήλωσε ότι είδε καπνό στην καμπίνα. Ενημέρωσε αεροσυνοδό και αμέσως το είπε στον πιλότο. “Ήταν τρελό”, δήλωσε ο Gabriel Larios.

Ένα δεύτερο αεροπλάνο αντικατάστασης στάλθηκε στο Lubbock, αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν στο Ντάλας για ανεφοδιασμό. “Ήταν ένας εφιάλτης που δεν μπορείς να πιστέψεις”, δήλωσε ο Tom Danluck. “Δεν μας δόθηκε καμία πληροφορία. Νομίζω ότι ήταν μέρος του προβλήματος”, δήλωσε η Evelyn Albert.

Δεκαέξι ώρες αφότου απογειώθηκαν από το Μαϊάμι, η πτήση 295 προσγειώθηκε τελικά στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. “Εκτιμούμε ότι φτάσαμε ως εδώ, στον προορισμό μας, αλλά φτάσαμε με 15 ώρες καθυστέρηση”, δήλωσε ο Johnathan Himebauc

Σχετικά άρθρα