Βαγγέλη Μαρινάκη, εσύ τι έχεις κάνει στη ζωή σου;

Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Η «zougla» φιλοξενεί μια ξεχωριστή καθημερινή αθλητική στήλη, «αποκλειστικά για χουλιγκάνους, λοβοτομημένους και κάφρους», όπως αναφέρει χιουμοριστικά.

Σε αυτήν μέσα, στο χθεσινό (30/10) της δημοσίευμα αναφέρεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε με χυδαίο και απειλητικό τρόπο στα παιδιά των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά αναφέρει:

*** Χουλιγκάνοι, Λοβοτομημένοι και Κάφροι όλων των ομάδων,

όλων των κομμάτων

και όλων των θρησκειών,

σάς χαιρετώ…

*** Στις 19 Φεβρουαρίου 2011, μόλις οκτώ μήνες αφ’ ότου έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο τής «Π.Α.Ε. Ολυμπιακός», ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδίδεται σε θριαμβικό παραλήρημα αμέσως μετά τη λήξη τού πιο σικέ ντέρμπι όλων των εποχών. Είναι το ματς που έμελλε να μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία τής χώρας με τον τίτλο «Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη…» και άναυδος ο φίλαθλος κόσμος ακούει σε πανελλήνια μετάδοση τον εφοπλιστή να καυχάται και να κομπάζει λέγοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής..:

«[Διδάξαμε αρχές, ήθη…]

[…Έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με τις ακαδημίες τού Ολυμπιακού.

Όπου, ο κάθε γονιός… θέλει το παιδί του… κάθε Δευτέρα… στο σχολείο… να πηγαίνει χαρούμενο…,

να πηγαίνει έχοντας αυτοπεποίθηση…, …και αγάπη για τα σπορ.

Και πιστεύω, ότι τα παιδιά των Ολυμπιακών και αυτοπεποίθηση έχουν, και χαρά έχουν κάθε Δευτέρα που πηγαίνουν στα γήπεδα (;).

Οπότε, όσο πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί, τόσο πιο χαρούμενα θα είναι.

Σάς ευχαριστώ.]».

*** Στις 20 Δεκεμβρίου 2015, η «Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών» καταγγέλλει ότι οι ιθύνοντες τού Ολυμπιακού την απέκλεισαν από ένα τουρνουά για ομάδες μικρών ηλικιών στο οποίο την είχαν προσκαλέσει, επειδή διεπίστωσαν ότι ο μακεδονικός οργανισμός είχε κανονίσει -κατά τη διάρκεια τής παραμονής του στην Αθήνα- να δώσουν τα υπόλοιπα τμήματά του φιλικούς αγώνες με την Α.Ε.Κ. και με τον Ατρόμητο.

*** Κι όμως, όπως αποδεικνύεται, αυτά τα περιστατικά ήταν απλώς τα «προεόρτια». Η παιδομαζωματική νοοτροπία που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βρήκε την απόλυτη κορύφωσή της στην… υπερήφανη διαρροή που υπήρξε εχθές από την «Π.Α.Ε. Ολυμπιακός» και αναφέρεται στη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε ο γνωστός «Διδάκτωρ Ήθους» στους εφήβους ποδοσφαιριστές τής «Κ-19» τού συλλόγου. Αιτία, τα έως τώρα μέτρια αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα Νέων, όπου οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 6η θέση, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και 7 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Π.Α.Ο.Κ..

Ο τρόπος με τον οποίο επεχείρησε να νουθετήσει ο Μαρινάκης αυτά τα παιδιά, είναι ανατριχιαστικός, ζοφερός, αποτρόπαιος.

Δεν θα σάς παραθέσω ολόκληρο το νέο παραλήρημά του, διότι υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να αισθανθείτε στομαχικές διαταραχές σε βαθμό… μετανάστευσης·
αρκεί να αναφέρω δύο αποστροφές του, ώστε να αντιληφθείτε ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.

1) «Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας εδώ μέσα.».

Εδώ μιλάμε για μία φράση που αγγίζει τα όρια τής Κατάρας.

Είναι αδιανόητα θλιβερό να ακούς έναν μεσήλικα να λέει σε παιδιά «…δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας».

Κατ’ αρχάς, ήθελα να ’ξερα, οι γονείς αυτών των εφήβων πώς ανέχονται να μιλάει έτσι στα παιδιά τους ο οποιοσδήποτε;

Κατά δεύτερον, για να αντιστρέψω τούς όρους, θα δεχόταν ο Μαρινάκης να ειπώνονταν για τα δικά του παιδιά τα θλιβερά λόγια που ο ίδιος εξεστόμισε για τα παιδιά άλλων;

Εν’ κατακλείδι, δεν λες κάτι τέτοιο αν δεν είσαι γεμάτος με μίσος.

Ο Μαρινάκης έχει μίσος, γι’ αυτό και θα είναι πάντα μισός.

Για τον Μαρινάκη έχεις αξία, μόνο όταν με τον δικό σου μόχθο σηκώνει πρώτος τα κύπελλα που εσύ κατακτάς.

Ειδάλλως, απεχθάνεται και τη σκιά σου.

2) «Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας».

Ναι, αυτήν την άκρως μειωτική και εκκωφαντικά αποθαρρυντική φράση απηύθυνε ένας -υποτίθεται φτασμένος- 53χρονος σε 18χρονα παιδιά.

Αντιλαμβάνομαι απολύτως, ότι ο στίχος «Υπερασπίσου το Παιδί…, …γιατί αν γλυτώσει το Παιδί, υπάρχει Ελπίδα…» που τραγούδησε ο αείμνηστος Παύλος Σιδηρόπουλος, αφήνει παγερά αδιάφορους τον Μαρινάκη και τούς ομοίους του (ενδεχομένως να τούς προκαλεί έως και αλλεργικό σοκ).

Ο Μαρινάκης και τα ενεργούμενά του, δεν αντέχουν τον Παύλο Σιδηρόπουλο και όσα διαχρονικώς πρεσβεύει·

αντιθέτως, προτιμούν τον συνεπώνυμο τού αξέχαστου καλλιτέχνη, τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος σε πάλαι ποτέ -έμπλεη γλοιωδίας και υποτέλειας- συνομιλία του
με τον περιφερόμενο γηραλέο κορύβαντα, έλεγε τα εξής κολακευτικά: […Τους έχετε πάρει όλους (τους παίκτες). Τους έχετε γαμήσει όλους (τους αντιπάλους).]

*** Όπως και να ’χει, αυτό το ποταπό «Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας.», δεν είναι μόνο σε γραμματικό επίπεδο μπούμερανγκ για τον Μαρινάκη (καθώς, δύο αρνήσεις μάς κάνουν μία κατάφαση), αλλά -πάνω απ’ όλα- αποτελεί «Μπούμερανγκ Ουσίας».

Και επειδή αυτά τα παιδιά είναι βέβαιο ότι φοβούνται να αντιδράσουν στην προσβλητική και βάναυση συμπεριφορά που υπέστησαν, θα το πράξω εγώ για λογαριασμό τους.

*** Λοιπόν, άκου, Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ας δεχθούμε ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάνει κάτι στη ζωή τους.

Ως εκ’ τούτου, φτάνουμε στο αγωνιώδες ζητούμενό σου·

ναι, εσύ έχεις κάνει πολλά στη ζωή σου,

άρα σε σύγκριση με ετούτα τα 18χρονα υπερέχεις.

Υπερέχεις;

Μπα, έτσι νομίζεις, αλλά στην πραγματικότητα μειονεκτείς στο έπακρο.

Και θα στο αποδείξω ευθύς αμέσως…

Βαγγέλη Μαρινάκη,

ακριβώς επειδή -όπως εσύ είπες- αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάνει κάτι στη ζωή τους, δεν κατηγορούνται για εμπόριο δύο τόνων ηρωΐνης όπως κατηγορείσαι εσύ, δεν κατηγορούνται για στημένα παιχνίδια όπως κατηγορείσαι εσύ, δεν κατηγορούνται για λογιώ-λογιώ «διδαχές Ήθους» όπως κατηγορείσαι εσύ, δεν τα απεχθάνονται οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων όπως απεχθάνονται εσένα, δεν τα απεχθάνονται και αρκετοί φίλαθλοι τού Ολυμπιακού όπως απεχθάνονται εσένα.

Συνελόντι ειπείν, Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτά τα παιδιά είναι ευτυχισμένα επειδή είναι παιδιά και εσύ προσπαθείς να τούς καταστρέψεις αυτήν την ευτυχία μέσα από το «παιδομάζωμα» που έχεις υιοθετήσει και εκφράζεις.

*** Βαγγέλη Μαρινάκη,

τα αριοφυλετικά χαρακτηριστικά τού παιδομαζώματός σου, παραπέμπουν σε καθεστώτα που τα έχει ξεβράσει η Ιστορία και που θα συνεχίσει να τα ξεβράζει όσες φορές κι αν επιμένουν να κάνουν την (επαν)εμφάνισή τους.

Οπότε, το τελικό συμπέρασμα, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι ότι όσα λεφτά κι αν έχεις κάνει, όσα φράγκα και ισχύ κι αν διαθέτεις, ο λόγος που επιτέθηκες με τέτοιον αισχρό τρόπο σε 18χρονα παιδιά είναι ότι ουδέποτε τα βρήκες με τη σκιά σου και με το παιδί που κι εσύ είχες κάποτε μέσα σου.

Γι’ αυτό και θεωρείς όλον τον κόσμο ως αντικείμενο επιβολής, γι’ αυτό επιζητάς παντί τρόπω τη Νίκη, γι’ αυτό δεν αντέχεις την Ήττα, γι’ αυτό σπεύδεις να σηκώνεις πρώτος το εκάστοτε κύπελλο που κατακτούν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές τού Ολυμπιακού.

*** Βαγγέλη Μαρινάκη,

θα σού πω κάτι που δεν πρόκειται να σού πουν οι επ’ αμοιβή υποτακτικοί παραμορφωτικοί καθρέφτες σου..:

Εκτός από «Ναπολέων Βοναπάρτης», νομίζεις ότι είσαι κι ο «Λουδοβίκος ο 14ος».

Όπως εκείνος, λοιπόν, έλεγε «Το Κράτος είμαι ΕΓΩ.», έτσι κι εσύ.

Μάλιστα, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία εφαρμόζεις και την ερυθρόλευκη διασκευή «Ο Ολυμπιακός είμαι ΕΓΩ.».

Σύντομα θα συνειδητοποιήσεις τον ολέθριο μεγαλοϊδεατισμό σου…

*** ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ:

Αλήθεια, η «U.N.I.C.E.F.» -με την οποία η «Π.Α.Ε. Ολυμπιακός» έχει πολυετείς κοινές δράσεις- τι λέει για την επίσης πολυετή αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά τού Βαγγέλη Μαρινάκη;

Τίποτα, ε..;

Ο Αθλητάμπουρας».

Πηγή: zougla.gr

https://www.zougla.gr/sports/article/vageli-marinaki-esi-ti-exis-kani-sti-zoi-sou