Βαρέθηκε να είναι δισεκατομμυριούχος!

Άλλο και αυτό…

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι πλούσιος. Να έχει ανά πάσα στιγμή ό, τι ζητήσει, να ζει μέσα στην χλιδή, να πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι και να κάνει παρέα με διάσημους. Κι όμως υπάρχει ένας… ο δισεκατομμυριούχος του Minecraft, Markus Persson που βαρέθηκε να είναι πλούσιος.

Ο διάσημος σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών ανάρτησε διάφορα tweets στα οποία αποκάλυπτε πόσο μόνος και απομονωμένος νιώθει, χωρίς να έχει πλέον κανένα κίνητρο για τίποτα.

«Το πρόβλημα με το να τα έχεις όλα είναι ότι σου τελειώνουν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση καθίσταται αδύνατη λόγω της ανισορροπίας» έγραψε ο ίδιος σε ένα από τα tweet του.

«Στην Ίμπιζα με παρέα και σε πάρτι διάσημων μπορώ να κάνω ό, τι θέλω, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω νιώσει πιο απομονωμένος» έγραψε σε ένα ακόμα.

Παράλληλα έγραψε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας του τον μισούν τώρα και ότι βρήκε μια εξαιρετική κοπέλα αλλά «εκείνη φοβήθηκε εμένα και τον τρόπο ζωής μου και προτίμησε να κάνει σχέση με ένα κανονικό άτομο».

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης που είδαν τα tweets του δισεκατομμυριούχου έσπευσαν να πουν πως πάσχει από κατάθλιψη. Τότε εκείνος ανταπάντησε σήμερα με ένα νέο του tweet λέγοντας:

«Ενώ υπάρχουν άρθρα που κάνουν λόγο για κατάθλιψη επειδή είχα μια κακή ημέρα… κάθομαι εδώ τώρα απολαμβάνοντας την ωραία μέρα».

Σχετικά άρθρα