Βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική ο ράπερ Lamanif

Μετά από 72 και πλέον ώρες νοσηλείας

Αύριο αναμένεται να βγει από την Ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας. Μετά από 62 και πλέον ώρες νοσηλείας ο νεαρός μουσικός από τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε μετά την κυκλοφορία ενός ροζ βίντεο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή της Περαίας.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ ειναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του ράπερ Lamanif να εξαφανιστεί αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή του κάτι το οποίο ευτυχώς απεφεύχθη και παράλληλα σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπίσουν τους σκηνοθέτες του βίντεο διάρκειας 24 δευτερολέπτων για να διαπιστωθεί αν ο μουσικός έπεσε θύμα εκβιασμού από περίεργα κυκλώματα.

«Μετά την αποκατάσταση της υγείας του Λαμπρου, αυτό που προέχει είναι να εντοπιστούν τα άτομα που συμμετειχαν στην παραγωγη και να εξακριβωθεί η διαδρομή του βίντεο. Πόσα χέρια άλλαξε και τι ακριβώς κρύβεται από πίσω» αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος του 24χρονου κυρία Κυριακή Πακιρτζίδου.

Σχετικά άρθρα