Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη ΓΑΔΑ ακόμα 2 άνδρες

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού, καθώς την Πέμπτη ακόμη δυο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως συνομιλούσαν με την 12χρονη. Υπενθυμίζεται πως τα άτομα που έχουν μεταβεί αυτοβούλως στις Αρχές προκειμένου να δώσουν σχετικές πληροφορίες ανέρχονται σε 6.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Αρχές, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκε 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-10-2022), προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφερε, τον μήνα Ιούνιο του τρέχοντος έτους απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Επίσης μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-10-2022), παρουσιάστηκε αυτοβούλως και έτερος ημεδαπός (54 ετών), ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα