Βιασμός ανήλικης: Ανοίγουν στόματα για τον ιερέα (video)

“Η γειτονιά γνώριζε αλλά δεν μιλούσε”

Ανοίγουν τα στόματα μετά τη σύλληψη του ιερέα στα Κάτω Πατήσια ο οποίος φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικη κοπέλα.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε περιπτώσεις όπως αυτή του ιερά ο οποίος συνελήφθη για κατ’ εξακολούθηση βιασμό σε ανήλικη κοπέλα, τα στόματα μετά την καταγγελία άνοιξαν.

Ακόμα και on camera, χωρίς να αποκαλύπτονται πάντως τα χαρακτηριστικά τους, πολίτες που έμεναν στην ευρύτερη γειτονιά τόνισαν ότι είχαν δει τον ιερέα να βγαίνει από την εκκλησία σε προχωρημένη ώρα μαζί με νεαρά κορίτσια.

Άλλη πολίτης τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι πάντες ήξεραν και οι πάντες συγκάλυπταν τη δράση του ιερέα τον οποίο κατήγγειλε η κοπέλα με τη γνωστή στο πανελλήνιο πλέον καταγγελία.

 

Η σύζυγος του ιερέα εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα δηλώνοντας ότι ο άντρας της είναι αθώος και ότι “τα ψέματα θα αποδειχθούν στο δικαστήριο”.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο το πρωί οι επιφορτισμένοι με τη φροντίδα του ναού του Αγίου Δημητρίου των Οπλων διαπίστωσαν ότι άγνωστοι βανδάλισαν το εξωτερικό τμήμα του ναού με μπογιές. Εσπευσαν στο σημείο άνδρες της Ομάδας Δίας της Αστυνομίας.

Η υπόθεση, μετά τη σοκαριστική καταγγελία της κοπέλας (η οποία τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο ιερέας τη βίαζε ακόμα και μέσα στην εκκλησία) έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα