Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέα καθυστέρηση για τις τοξικολογικές

Δευτέρα τα αποτελέσματα

Μερικά ακόμα 24ωρα θα καθυστερήσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας, που αναμένεται να δείξουν εάν οι κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό έριξαν υπνωτικό χάπι, ή κάποια άλλη ουσία στο ποτό τις καταγγέλλουσας.

Η έκθεση του ιατροδικαστή βασισμένη στα αποτελέσματα από την Βέρνη είναι κρίσιμη καθώς θα περιγράφει το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης κοπέλας ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις της και να υπάρξει ο ομαδικός βιασμός της στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ήταν προγραμματισμένα να φτάσουν την Παρασκευή στο ΑΠΘ που παρήγγειλε τις εξετάσεις και εν συνεχεία θα διαβιβάζονταν μαζί με τη σχετική έκθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να αποσταλεί το email με τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την Ελβετία στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Τα αποτελέσματα από τη Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Το τελικό πόρισμα αναμένεται να παραδοθεί τη Δευτέρα, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί.

 

Σχετικά άρθρα