Βιάστηκε 43.000 φορές!

Δεν το χωράει ο νους

Τη συγκλονιστική της ιστορία μοιράζεται με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και τράφικινγκ, η 24χρονη Κάρλα Τζατσίντο από το Μεξικό, η οποία βιάστηκε 43.000 φορές μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Η Τζατσίντο σε ηλικία 12 ετών έπεσε θύμα σωματεμπορίας και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών εκτιμά ότι αναγκαζόταν να συνευρεθεί ερωτικά με 30 άνδρες καθημερινά.

Όπως εξηγεί, μέλη κυκλώματος εμπορίας λευκής σαρκός την προσέγγισαν δελεάζοντάς την με δώρα και χρήματα για να την αποσπάσουν από την προβληματική οικογένειά της, και στη συνέχεια τη μετέφεραν στην Γκουανταλαχάρα αναγκάζοντάς την να γίνει πόρνη.

Το 2008 στο πλαίσιο επιχείρησης κατά του τράφικινγκ διεσώθη και τώρα στα 24 της πλέον ο μόνος της στόχος είναι να βοηθήσει γυναίκες όπως η ίδια ώστε να γλιτώσουν από τα πλοκάμια των κυκλωμάτων.

Όπως αναφέρουν στοιχεία οργανώσεων, 20.000 είναι οι γυναίκες που υπολογίζεται ότι πέφτουν θύματα σωματεμπορίας κάθε χρόνο στο Μεξικό.

Η 24χρονη, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό με τον οποίο συζήτησε για το ζήτημα του τράφικινγκ.

Μιλώντας στο δίκτυο CNN η Τζατσίντο εξήγησε πως οι δυνάστες της την χτυπούσαν με ραβδιά, με καλώδια και με αλυσίδες.

«Με εξώθησαν στην πορνεία στα 12 μου. Υπήρχαν άνθρωποι που γελούσαν επειδή εγώ έκλαιγα. Έπρεπε να κλείσω τα μάτια μου για να μη δω τι μου έκαναν», είπε η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι κάποιοι από τους βιαστές της ήταν ακόμα και αστυνομικοί, δικαστές, ιερείς.

«Σκέφτηκα ότι ήταν αηδιαστικοί. Ξέρουν ότι ήμασταν ανήλικες, δεν είχαμε καν αναπτυχθεί. Ήμασταν θλιμμένες. Αλλά τώρα, ο κόσμος με ακούει», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Κι έπειτα θέλουμε να πιστεύουμε και να λέμε ότι έχουμε κι εμείς προβλήματα. Μακάρι να είναι καλά η καημένη η κοπέλα στο μέλλον και είθε να αποδωθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν σκληρά τα καθάρματα.

Comments are closed.