Βίντεο με θρασύτατη κλοπή στη Θεσσαλονίκη

Ο ένας παραπλανεί την οδηγό και άλλος της αρπάζει την τσάντα

Τη στιγμή που επιτήδειοι κλέβουν γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το thestival.gr, η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε οι δύο επιτήδειοι θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις επιβιβάζεται σε αυτό, ο ένας χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος. Τότε η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, νομίζοντας πως κάποιος την τράκαρε. «Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο thestival.gr φιλικό πρόσωπο της οδηγού.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος. Αφού η γυναίκα έχει αποβιβαστεί από το όχημα για να δει τι συνέβη, εκείνος περνά απαρατήρητος και με χειρουργικές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα. Σα να μην συμβαίνει τίποτα, ο άνδρας απομακρύνεται από το σημείο, κρατώντας το λάφυρό του.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά, σύμφωνα με τον Β.Κ.

Σχετικά άρθρα