Βοιωτία: Άγρια συμπλοκή με δυο νεκρούς

Aναφορές για «βεντέτα» μεταξύ σεκιουριτάδων

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12) υπήρξε συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας μεταξύ υπαλλήλων εταιρειών «σεκιούριτι» με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του γιου του καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ευαγγελισμό στην Αθήνα.

Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά ο 74χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του.

Ο ελαφρότερα τραυματίας που νοσηλεύεται βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας.

Από την άλλη οικογένεια έχει ήδη συλληφθεί ο πατέρας και ο γιος που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Η «βεντέτα» μεταξύ των σεκιουριτάδων

Η αιτία της συμπλοκής φέρεται να είναι οι εταιρείες σεκιούριτι που είχαν.

Συγκεκριμένα, οι δύο ιδιοκτήτες, που είναι ξαδέλφια, παλιά είχαν κοινή εταιρεία σεκιούριτι.

Ωστόσο στην συνέχεια διαφώνησαν και έκαναν δύο χωριστές εταιρείες.

Αφορμή για το μακελειό εικάζεται πως είναι ένα συγκεκριμένο έργο καθώς με απόφαση των τοπικών αρχών η μια εταιρεία ανέλαβε στη θέση της άλλης τη φύλαξη του σχολικού κτιρίου.

Μετά την λήξη της σύμβασης με τι μία εταιρεία και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την άλλη, έβαλαν και οι δύο ταυτόχρονα ταμπέλα στο χώρο ότι τον φυλάσσουν.

Στην συνέχεια ξεκίνησε διαπληκτισμός και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που κατά πληροφορίες ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας η οποία έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο.

Σχετικά άρθρα

Αυτό το προφίλ δεν μπορεις να το μπλοκαρεις με τίποτα στο facebook!

Αποτελεί βασική λειτουργία του Facebook, η δυνατότητα να μπλοκάρεις οποιονδήποτε χρήστη,εκτός κι αν αυτός είναι ο δημιουργός του! Δείτε σε εικόνες τι θα συμβεί αν προσπαθήσει κανείς να μπλοκάρει, τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ: