Βόλτα Ζέρβα στα καφέ της Θεσσαλονίκης (pics)

Συνομίλησε με εργαζόμενους της εστίασης

Το κέντρο της πόλης επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της εστίασης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών Μιχάλη Κούπκα και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Αβαρλή.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους από τον χώρο της εστίασης, καταστηματάρχες και εργαζόμενους, αλλά και με πολλούς Θεσσαλονικείς που θέλησαν να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους στα καταστήματα της πόλης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία της εστίασης και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, ζητώντας την ίδια ώρα την πιστή τήρηση των μέτρων που έχουν προβλεφθεί αλλά και αυξημένη προσοχή από όλους.

Η επαναλειτουργία τόσο της εστίασης όσο και νωρίτερα του λιανεμπορίου είχε αποτελέσει κεντρικό αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης και προσωπικά του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ο ίδιος, εξάλλου, έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας με την οικονομία όμως ζωντανή όπως και τη σημασία της σωστής κινητικότητας, ενώ ειδικά για την εστίαση έχει επισημάνει ότι η επαναλειτουργία της ήταν απαραίτητη και για την επανεκκίνηση του τουρισμού.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα