Βόμβα από Χαϊκάλη!

Υποστήριξε ότι του προσφέρθηκαν 2-3 εκ. ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του, ενόψει της προεδρικής εκλογής.Κατήγγειλε ότι υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην εισαγγελία και πως ο ίδιος έχει καταθέσει σχετικά στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό όπου γνωστός, σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, του προσφέρει χρήματα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει καταθέσει εδώ και δύο εβδομάδες το υλικό στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο και έχει δώσει κατάθεση.

Ο κ. Χαϊκάλης, υποστήριξε ότι του προσφέρθηκαν 700.000 ευρώ σε μετρητά, διακανονισμός του τραπεζικού του δανείου και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρείες. Πρόσθεσε ότι για το θέμα είναι ενήμερος ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ είχε ενημερώσει και τον φίλο του ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο.

Άλλωστε, η αποκάλυψη έγινε αρχικά από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ότι έχει δει και το σχετικό οπτικό υλικό. Όταν ο παρουσιαστής τον πίεσε να του πει ποιος είναι ο βουλευτής, που προσεγγίστηκε, απάντησε ο “Παύλος Χαϊκάλης”.

Για το θέμα αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου, στη μία μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Σκουρλέτης: “Η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ ό,τι νομίζαμε”.

“Η υπόθεση Χαϊκάλη δίνει δραματική τροπή στο θέμα των πιέσεων για Πρόεδρο της Δημοκρατίας”,ήταν το σχόλιο που έκανε με τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

“Όταν σαν ΣΥΡΙΖΑ είχαμε αναφερθεί σε δημοσιεύματα επί του θέματος, μας είχαν κατηγορήσει, ωστόσο σήμερα βλέπουμε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη και από ότι νομίζαμε. Αποκαλύπτεται σήμερα ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία”, συμπλήρωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα

Μας… καρατομούν λόγω Τρόικας!

Ναι, είπε η κυβέρνηση στην τρόικα σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στα μισθολογικά του Δημοσίου. Μπροστά στο 48ωρο τελεσίγραφο της τρόικας η ελληνική πλευρά στην περιβόητη απάντηση μέσω του υπουργείου Οικονομικών όπως λένε οι πληροφορίες αποδέχεται να εφαρμοστούν οι αλλαγές βάσει του ενιαίου μισθολογίου πλήρως και άμεσα στις αρχές του 2015 και όχι πιλοτικά, όπως […]