«Βόμβα»: «Μπράβοι του Μαρινάκη ήθελαν να εμπλέξω τον Τσίπρα με την Τζίβα!»

Απίστευτες καταγγελίες για την υπόθεση του Noor 1!

Σοβαρότατες είναι οι καταγγελίες του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και των «μπράβων» του για την υπόθεση της αρπαγής του από το Χίλτον

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε κατήγγειλε πως ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο με τον Αντώνη Πίκουλα, εκδότη τότε της αξίας, ένας από τους «μπράβους» του Μαρινάκη, πήρε τηλέφωνο τον εφοπλιστή.

«Το επικίνδυνο για την ίδια την Δημοκρατία είναι πως μου ζητούσαν στο νέο άρθρο μου, αυτό που ήθελαν να αναρτήσω σύμφωνα με τις εντολές του Μαρινάκη, ήταν να εμπλέκω τον ίδιον τον πρωθυπουργό της χώρας και τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, με την Εισαγγελέα Τζίβα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάρις Κουρτζίδης. Ο δημοσιογράφος επισήμανε πως ο στόχος τους ήταν να δείξουν με το «κατά υπαγόρευση νέο δημοσίευμα» πολιτική διασύνδεση του Μεγάρου Μαξίμου με την εισαγγελέα Τζίβα, προκειμένου να ακυρώσουν την ουσία της δίωξης του για την υπόθεση του Noor1.

«Οι μπράβοι ήρθαν καταρχήν δια της βίας να αποσπάσουν τις πηγές μου. Μιλούσε ο Μπουρνάζος με τον Μαρινάκη στο κινητό και τον ρωτούσε τι σου λέει, ποιες είναι οι πηγές του; Να μην τον αφήσετε αν δεν σας πει τις πηγές του!», είπε επίσης.

Δείτε τα δύο βίντεο με τη συνέντευξη του Πάρι Κουρτζίδη:

πηγή:periodista.gr

Σχετικά άρθρα