«Βόμβα» Λεβέντη κατά του Ποταμιού!

Σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό…

Σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δύο-τρεις ημέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

«Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν θα ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία…».

Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο κ. Λεβέντης, σημείωσε ότι την ώρα που ειπώθηκαν τα συγκεκριμένα πράγματα, ο ίδιος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά και πρόσθεσε ότι ακόμα και να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Επιπλέον, τασσόμενος εμμέσως υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης είναι ένας σώφρων άνθρωπος και θα συμβάλει με την ψήφο του να υπάρξει συναίνεση».

Αντιθέτως, για τον έτερο υποψήφιο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε ότι «ενώ παρουσιάζεται ως κεντρώος έχει μαζέψει γύρω του πολλούς ακροδεξιούς».

Απαντώντας στις κατηγορίες του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «λιβανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι θέλει να γίνει υπουργός, αλλά επειδή φοβάται ότι θα καταστραφεί το κόμμα του θέλει και τη ΝΔ στην κυβέρνηση», σημείωσε ότι «αυτά υπάρχουν μόνο στο μυαλό του Άδωνη».

Αποκάλυψε ότι θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για συνάντηση με τον νέο αρχηγό της ΝΔ με αντικείμενο τη συγκρότηση Οικουμενικής.

Για το ποιος θα είναι πρωθυπουργός είπε ότι είναι θέμα διαπραγμάτευσης του νέου αρχηγού της ΝΔ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, ο ίδιος, προσωπικά, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα «να παραμείνει ο κ. Τσιπρας».

Καταλήγοντας, ο κ. Λεβέντης προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα της σημερινής συγκυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Τώρα έδεσε το φρούτο……έχουμε αρχηγό λεβέντη!!!! Α, ρε φουκαριάρα Ελλάδα πως σε καταντήσαμε!!!!!

Comments are closed.