Βομβάρδισαν πολυκατοικία στο Κίεβο (videos)

Δύο νεκροί και δώδεκα τραυματίες

Στις φλόγες τυλίχθηκε μια εννιαόροφη πολυκατοικία στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο μετά από ρωσικό βομβαρδισμό το πρωί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί.

 

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του υπουργείου Εσωτερικών Αντόν Γκερασένκο, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα ουκρανικά Μέσα πυροσβέστες δίνουν τώρα μάχη να σβήσουν την πυρκαγιά σητν πολυκατοικία της περιοχής Ομπολόνσκι του Κιέβου .

Η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της Ουκρανίας ανέφερε ότι το κτίριο επλήγη γύρω στις πέντε τα χαράματα από ρωσικά πυρά. Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων: η κρατική ουκρανική τηλεόραση μετέδωσε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν από την οβίδα που έπληξε το κτίριο.

 

«Μέχρι τις 07:40, τα πτώματα 2 ατόμων βρέθηκαν στο εννιαώροφο κτίριο κατοικιών, 3 άτομα νοσηλεύτηκαν, σε άλλα εννέα παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες», ανέφερε η υπηρεσία Η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών της Ουκρανίας σε ανακοίνωσή της. Άλλοι 15 άνθρωποι διασώθηκαν από τη φωτιά και 63 απομακρύνθηκαν με τη φωτιά να σβήσει λίγο πριν τις 8 το πρωί.

 

Σχετικά άρθρα