Βόμβες Τσίπρα για Μαρινάκη-Μητσοτάκη (video)

Όσα είπε ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε για τη σχέση των δύο ανδρών:

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ούτε οι μετοχές που δεν έχω. Αφήστε τις αθλιότητες, τα fake news. Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου, σύζυγος ενός εφοπλιστή που ποτέ δεν υπήρξε διαπλεκόμενος, ενός ανθρώπου αμέμπτου ηθικής. Η σχέση μου είναι σχέση συνεργατική .

Σε όλους σας ήταν γνωστό ότι το δεκαπενταύγουστο – δεν θρηνούσατε για το Μάτι ήσασταν σε ελικόπτερο και κάνατε διακοπές σε σπίτια εφοπλιστών/καναλαρχών- ήμουν διακοπές στο κότερο. Αν μου ζητούσατε φωτογραφίες, θα σας τις έδινα εγώ, αντί να χρεώνετε το παρακράτος σας για να βγάζει φωτογραφία στιγμές της προσωπικής μου ζωής.

Ότι έχω, το έχω δημόσιο. Δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο, δεν έχω σπίτι του Βολταίρου, δεν χρηματοδοτεί τον προσωπικό μου προϋπολογισμό άγνωστη offshore. Ούτε όμως ανέβηκα στο σκάφος του κ. Μαρινάκη, ο οποίος έχει επτά εφημερίδες να σας στηρίζουν και που διώκεται για ναρκωτικά».

Δείτε σε video όσα είπε (από το 7:00 και έπειτα μιλά για Μαρινάκη και τη σχέση του με Μαρινάκη):

Σχετικά άρθρα