Βοσκός «συνέλαβε» αστυνομικό

Ένα… ασυνήθιστο γεγονός

Κατηγορούμενος για κλοπές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ένας 35χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν εξάδελφο του επειδή λεηλατούσαν τις κεραίες από τις βάσεις τηλεπικοινωνιών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με το lamiareport, στην σύλληψή τους οδήγησε ένα βοσκός ο οποίος τους είδε να κινούνται ύποπτα στην περιοχή του Μαντουδίου, όπου είχαν καταγραφεί κρούσματα κλοπών, συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους και ενημέρωσε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για να το εντοπίσει.

Το αυτοκίνητο, που διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον αστυνομικό, βρέθηκε να κινείται στην περιοχή Μπούρτζι της Χαλκίδας και οι δυο επιβάτες προσήχθησαν για προανάκριση, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε ότι κρύβονταν πίσω από μια σειρά κλοπών που είχαν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με λεία μπαταρίες από εγκαταστάσεις δυο εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά άρθρα

Ένα ψάρι εφηύρε το σεξ!

Το Microbrachius dicki έπαψε να συνευρίσκεται εξωτερικά και υιοθέτησε την πρακτική της εσωτερικής γονιμοποίησης. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τις απαρχές της συνουσίας και τα αρχαιότερα γεννητικά όργανα, που επέτρεψαν σε δύο οργανισμούς να κάνουν σεξ με διείσδυση του αρσενικού μορίου στο θηλυκό, αν και όχι ακριβώς με τον τρόπο που το φανταζόμαστε. Η ανακάλυψη […]