Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα μιλώντας στο κινητό!

Με γέλια και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Θανάση Καβαδέλλα, οι βουλευτές

Με γέλια και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Θανάση Καβαδέλλα, οι βουλευτές στην Ολομέλεια της Βουλής μια και ο βουλευτής με την Πόρσε ανέβηκε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

«Κ. Καβαδέλλα, μιλάτε μετά στο κινητό, ελάτε, ελάτε» τον επέπληξε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος. Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων δεν έκλεισε αμέσως το κινητό και συνέχισε να μιλά ακόμα και όταν έφτασε στο βήμα.

«Τελείωσε η συνομιλία; Τελειώσατε; Τόσο γρήγορα;» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος απευθυνόμενος στον Θανάση Καβαδέλλα με τους βουλευτές να έχουν ξεσπάσει στα χειροκροτήματα.

«Θέλετε κ. Καβαδέλλα να συνεχίσετε τη συνομιλία χωρίς προσκόμματα;» είπε ο κ. Βαρεμένος επιστρατεύοντας το χιούμορ απευθυνόμενος στον βουλευτή μετά το τέλος της ομιλίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Τριήμερο πένθος στην Ελλάδα

Η ελληνική σημαία θα κυματίζει από αύριο μεσίστια επί τριήμερο σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κ. Πιτέλα εξέφρασε την θλίψη και τον πόνο του «για την τρομερή, απαράδεκτη, εγκληματική τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια», αλλά και την αλληλεγγύη του στον γαλλικό λαό […]