Βρετανία: Έσπασε κάθετα το πέος του την ώρα της πράξης! (pic)

Πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση

Πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση κατάγματος πέους που ήταν σε όρθια στάση.

Ένας 40χρονος από την Βρετανία τραυμάτισε το πέος του κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, με τέτοιο τρόπο που δεν έχει ξανασυμβεί στα ιατρικά χρονικά. Ο άτυχος εραστής είδε το μόριο του να διπλώνει κάθετα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση κατάγματος πέους που ήταν σε όρθια στάση και δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal. Σύμφωνα με την ιατρική αναφορά, το πέος του άνδρα κυριολεκτικά «τσάκισε» σαν καλαμάκι λόγω κακού συγχρονισμού με την σύντροφο του. Οι γιατροί δεν είπαν σε ποια θέση βρισκόταν, αλλά τα κατάγματα του πέους προκαλούνται συνήθως όταν ο άνδρας είναι από πάνω ή σε «doggy style», έγραψαν στην έκθεση.

O 40χρονος μάλιστα δεν είχε καταλάβει ότι κάτι έσπασε αλλά άκουσε ένα «κρακ» και σταδιακά έπεσε η στύση του. Πάντως πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό γιατί οι χειρουργοί κατάφεραν να αποκαταστήσουν χωρίς επιπλοκές την λειτουργία του μορίου του και μετά από έξι μήνες ήταν και πάλι απόλυτα λειτουργικός.

penis.png

Οι ουρολόγοι δήλωσαν ότι το 88,5 τοις εκατό των καταγμάτων του πέους συμβαίνει κατά τη διάρκεια της πράξης, με μια μελέτη 20 ετών να διαπιστώνει ότι οι στάσεις «doggy style» και «άνδρας από πάνω» να είναι οι συχνότερα «υπεύθυνες».

Άλλες αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν κάταγμα του πέους είναι ο αυνανισμός, ο τρόπος που κοιμάται κάποιος και το taqaandan – μια πρακτική της κάμψης του πέους, η οποία γίνεται κυρίως στις χώρες της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με την έκθεση.

Από το 1924, έχουν καταγραφεί 1.600 περιπτώσεις παγκοσμίως – περίπου 16 περιπτώσεις ετησίως. Οι ερευνητές σημείωσαν ότι στο 50 τοις εκατό των περιπτώσεων, ακούγεται ένας «φρικτός ήχος» σπασίματος, ενώ τέσσερα στα πέντε θύματα έχασαν τη στύση τους.

Το 2019 ένας 48χρονος Βρετανός κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με την κοπέλα του, γλίστρησε και άκουσε το μόριο του να σπάει. Με αφόρητο πόνο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, για αποκατάσταση σπασμένου πέους και σχισμένης ουρήθρας. Την άλλη μέρα πήρε εξιτήριο, αν και μετά βίας στεκόταν στα πόδια του. Οι γιατροί του συνέστησαν να μην κάνει ερωτική πράξη για έναν μήνα.

Η τεχνική για να μην έχουμε τραυματισμούς του πέους είναι η κίνηση να μην γίνεται πολύ βαθιά. «Κρατώντας το σύντροφό σας κοντά σας χρησιμοποιώντας την τριβή αντί να πιέζετε την κίνηση θα μειώσετε επίσης τον κίνδυνο», είπε στην Daily Mail.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα