Βρετανία: Tετραπλή δολοφονία στο Λονδίνο

Συνελήφθη 20χρονος ύποπτος

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας δολοφονήθηκαν με μαχαιριές σε ένα σπίτι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν άνδρα ηλικίας περίπου 20 ετών.

Τα θύματα, που προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους, βρέθηκαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού γείτονες ενημέρωσαν τις αρχές για «φασαρία» στο Σάουθγουοκ, μια συνοικία στα νότια του Τάμεση.

Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις ανθρώπους νεκρούς. Οι τρεις γυναίκες ήταν ηλικίας περίπου 60, 40 και 30 ετών και ο άνδρας γύρω στα 60.

Ο Κόλιν Γουίνγκροουβ, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου, είπε ότι συνελήφθη επί τόπου ένας ύποπτος και ότι οι αρχές δεν αναζητούν άλλους υπόπτους για τις δολοφονίες. Δεν έχει διευκρινιστεί τι σχέση είχαν τα θύματα και ο δράστης μεταξύ τους, ούτε ποιο ήταν το κίνητρο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας κάτοικος άκουσε μια γυναίκα «να ουρλιάζει για περίπου πέντε λεπτά», προσθέτοντας πως «ήταν απαίσιο. Νόμιζα ότι κάποιος κρατούσε κάποιον όμηρο ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν άκουσα την αστυνομία, το ελικόπτερο, τα ασθενοφόρα, κατάλαβα ότι ήταν πολύ σοβαρό. Είδα περίπου οκτώ ή εννέα αυτοκίνητα της αστυνομίας -όλα ήταν οπλισμένα- να βγαίνουν και να περικυκλώνουν την περιοχή ».

Ένας άλλος γείτονας είπε: «Είδα τους αστυνομικούς να πετάγονται από τα αυτοκίνητά τους με όπλα. Υπήρχαν περίπου οκτώ αυτοκίνητα της αστυνομίας, πολλά ασθενοφόρα και μερικά από αυτά πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα».

«Ήρθαν στον πίσω κήπο για να βεβαιωθούν ότι η πόρτα μας ήταν ασφαλής. Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα. Δεν ακούσαμε τίποτα άλλο – απλώς μας είπαν να μείνουμε μέσα. Ο σύζυγός μου είπε ότι ορκίστηκε ότι άκουσε ουρλιαχτά και φωνές».

Σχετικά άρθρα