Βρέθηκαν οι στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό

Αναζητώνται πιθανές διοικητικές ευθύνες

Την άμεση αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκάλεσε φωτογραφία που δείχνει στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

Η φωτογραφία κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Όπως ήδη διαπιστώθηκε, οι εικονιζόμενοι είναι νεοσύλλεκτοι, που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, ενώ διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

Από τον ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.

3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

Σχετικά άρθρα

7 Σχόλια

  1. γιατι τρελαινεστε ?? αυτο ειναι αποτελεσμα της παγκοσμιοποιησης και της αλοιωσης των γιγενων πληθυσμων,ηνωμενες πολιτειες γιναμε,χωρα των μεταναστων

    1. Αυτο δεν ειναι αποτελεσμα της παγκοσμιοποιησης. Αυτο ειναι το αποτελεσμα του εθνικισμου.

      1. αν το κανανε μεσα στην αλβανια ουτε που θα μας ενοιαζε,μαλλον ειναι δευτερης γενιας αλβανοι κ οι πατεραδες τους τους γαλουχισαν με τον καλυτερο αλβανικο τροπο,οπως και να το κανουμε οταν εισαι μακρια απ την πατριδα σου το εθνικιστικο αισθημα ειναι πιο εντονο,χωρις να ειναι απαραιτητα κακο αυτο

  2. Αν τους στειλουν καμια σχολη φωτομοντελων (ΣΦΑ)… μετα πεταλουδιτσες θα κανουν με τα χερια τους

  3. ουτε σφα ουτε τιποτα,αφου δεν τους αρεσει, αρση ελληνικης υπηκοοτητας και στα σπιτια τους

Comments are closed.