Βρέθηκε νεκρή η αστροφυσικός

Είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα στην Ικαρία

Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός από τη Βρετανία, που είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα στην Ικαρία.

Η Νάταλι Κρίστοφερ είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Δευτέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, η σορός της βρέθηκε στην περιοχή Καταφύγι. Ο 38χρονος σύντροφός της και οι φίλοι της που είχαν μεταβεί στο νησί για να βοηθήσουν στις έρευνες, έχουν ήδη ενημερωθεί για τον τραγικό επίλογο.

Προς το παρόν, άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την αστυνομία. Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά καθώς το κινητό της τηλέφωνο είχε παρουσιάσει μία ανεξήγητη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, το κινητό της Νάταλι Κρίστοφερ είχε απενεργοποιηθεί τη Δευτέρα και άνοιξε πάλι, άγνωστο πώς, το πρωί της Τρίτης.

Το ζευγάρι είχε έρθει στις 3 Αυγούστου στο νησί και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν το απόγευμα της Δευτέρας, στις 5μ.μ, αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας. Τα ίχνη της γυναίκας όμως χάθηκαν τη Δευτέρα το πρωί, λίγο μετά τις 10π.μ, με τον Κύπριο σύντροφό της να καταθέτει πως η Νάταλι του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο και θα αργούσε λίγο να επιστρέψει.

Η ώρα περνούσε και ο 38χρονος επιχείρησε, όπως λέει, αρκετές φορές να την ξανακαλέσει αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Θορυβημένος ενημέρωσε τον ξενοδόχο που με τη σειρά του επικοινώνησε με τις αρχές για την εξαφάνιση της Κρίστοφερ. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook, η 34χρονη μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραλία Σεϋχέλες, εκφράζοντας την επιθυμία να σκαρφαλώσει σε έναν βραχώδη σχηματισμό στο σημείο και ρωτούσε περιπαικτικά τους φίλους της, αν ενδιαφέρεται κανείς να την ακολουθήσει.

Σχετικά άρθρα