Βρέθηκε ο γιος της Πωλίνας!

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισής του στη Γλασκώβη

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του γιου της Πωλίνας, του οποίου τα ίχνη είχε χάσει από την Κυριακή.

Η τραγουδίστρια πέρασε πολύ δύσκολες ώρες, καθώς ενώ περίμενε τον 21χρονο γιο της να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Γλασκώβη που σπουδάζει, ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του.

Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από τη αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol και η αναζήτηση ξεκίνησε, χωρίς να γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η δημοφιλής τραγουδίστρια, γνωστοποίησε μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ότι εντόπισε τον γιο της, ευχαριστώντας ταυτόχρονα για το ενδιαφέρον.

«Χίλια ευχαριστώ παλιοί νέοι και άγνωστοι φίλοι μου ….οι περιπέτειες κι οι δοκιμασίες χρειάζονται καμμια φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη…..και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανο Δημητρη Rodrigo Ελενη Τασο μια τεράστια αγκαλιά …….χωρίς εσάς θαταν πολύ δύσκολο……. », έγραψε.

Σχετικά άρθρα

Έσπασε τα κοντέρ στο αλκοτέστ!

Ούτε οι αστυνομικοί που τον υπέβαλαν σε έλεγχο αλκοτέστ δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ένας Αυστραλός οδηγός. Ο ηλικίας 51 ετών, Τρέβορ Αλεξάντερ, άφησε άφωνους τους εκπροσώπους του νόμου, όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι τα υψηλά νούμερα αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα του οφείλονταν στην κατανάλωση 90 κουτιών μπύρας. Αν και είχε πατήσει… […]

Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο!

Προκλήσεων συνέχεια από την Τουρκία, η οποία την παραμονή του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, έστειλε αεροσκάφη στο ανατολικό Αιγαίο. Πιο συγκεκριμένα, στις 13:11, το μεσημέρι της της Δευτέρας (27/10), έξι τουρκικά αεροσκάφη F-16 μπήκαν στο FIR Αθηνών μεταξύ της Λέσβου και της Χίου και εξήλθαν στις 13:44, νότια της Σάμου. Κατά τη διάρκεια της πτήσης […]