Βρέθηκε ο γιος της Πωλίνας!

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισής του στη Γλασκώβη

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του γιου της Πωλίνας, του οποίου τα ίχνη είχε χάσει από την Κυριακή.

Η τραγουδίστρια πέρασε πολύ δύσκολες ώρες, καθώς ενώ περίμενε τον 21χρονο γιο της να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Γλασκώβη που σπουδάζει, ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του.

Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από τη αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol και η αναζήτηση ξεκίνησε, χωρίς να γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η δημοφιλής τραγουδίστρια, γνωστοποίησε μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ότι εντόπισε τον γιο της, ευχαριστώντας ταυτόχρονα για το ενδιαφέρον.

«Χίλια ευχαριστώ παλιοί νέοι και άγνωστοι φίλοι μου ….οι περιπέτειες κι οι δοκιμασίες χρειάζονται καμμια φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη…..και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανο Δημητρη Rodrigo Ελενη Τασο μια τεράστια αγκαλιά …….χωρίς εσάς θαταν πολύ δύσκολο……. », έγραψε.

Σχετικά άρθρα

Νεκρός 49χρονος στον Ημιμαραθώνιο!

Την τελευταία του πνοή άφησε κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης ένας 49χρονος δρομέας. Ο άτυχος άνδρας, “έσβησε” από ανακοπή καρδιάς, στο 15ο χιλιόμετρο της διαδρομής, πλησίον του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης . Ο γιατρός του αγώνα έσπευσε άμεσα στο σημείο, όμως οι προσπάθειες να κρατήσει το δρομέα στη ζωή απέβησαν άκαρπες.Ο 49χρονος […]