Βρέθηκε ζωντανή μετά από 42 χρόνια!

Μητέρα 3 παιδιών

Μια συγκλονιστική ιστορία εκτυλίχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με πρωταγωνίστρια μια μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί πριν από 42 χρόνια. Τελικά εντοπίστηκε ζωντανή αλλά με ψεύτικο όνομα.

Η Ann Gillespie Miller, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, εγκατέλειψε το σπίτι της το 1974, λίγες ημέρες αφού είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί. Σε ηλικία 28 ετών είχε αποφασίσει ότι είναι πολύ μικρή για είναι μητέρα και άφησε την επιμέλεια των παιδιών της στους γονείς της.

Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί τα ίχνη της έπειτα από σχετικό αίτημα εθελοντικής οργάνωσης για αγνοούμενους. Ο αστυνομικός που είχε αναλάβει την υπόθεση είχε μάλιστα κανονίσει εκταφή σε ανώνυμο τάφο για να προχωρήσει σε τεστ DNA. Παράλληλα όμως παρακολουθούσε τη διαδρομή μια γυναίκας που ζούσε στο Τέξας και είχε πολλές ομοιότητες με την Gillespie-Miller. Τελικά δικαιώθηκε, χτύπησε την πόρτα της και η 70χρονη πλέον γυναίκα παραδέχθηκε ότι είναι η Gillespie-Miller. Ωστόσο επέλεξε να κρατήσει μυστική τη σημερινή ταυτότητα, καθώς δεν έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα.

Η νεότερη κόρη της, που δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη μητέρα της, εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να της μιλήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο εκπρόσωπος της εθελοντικής οργάνωσης είπε ότι έπειτα από 42 χρόνια το πιθανότερο ήταν να βρισκόταν νεκρή.

Πηγή: ΙΝDEPEDENT

Σχετικά άρθρα